søndag den 31. januar 2016

Valentines wishes

Valentines
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her  /  9. her

Godaften skønne læsere, jeg håber I har haft en lækker weekend! Det har jeg helt sikkert; den er blevet brugt sammen med min kæreste, der er blevet set en masse Netflix, spist pandekager og is, og der er blevet sovet (meget) længe. Nu er der jo ikke længe til Valentines, så derfor har jeg lavet en lille inspirations-collage! Selv har mig og Frederik i tankerne at tage ud og rejse der, nu når både Valentines og vores 8 måneders dag falder i vinterferien - London er lige pt det vi snakker mest om!

Har I nogen planer for Valentines dag?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. Åh, sikke nogle lækre ønsker - det ville bestemt heller ikke gøre mig noget! :-p
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 2. Lækre ting!
  Selv er jeg på skiferie med min familie på valentines dag.
  Btw. London kan klart anbefales, hehe.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. super fed michael kors taske

  hav en super god dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Er vild med uret :)

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 5. Sikke en fed collage. Jeg er især vild med tasken og parfumen :D

  Min kæreste og jeg har ingen planer. Vi plejer ikke at gøre så meget ud af det alligevel. Men tænker at vi nok skal hygge hjemme med en masse slik ;o)

  SvarSlet