tirsdag den 19. januar 2016

Sweater-wants

Sweater-wants
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Det er fuldstændigt insane hvordan vejret har set ud de seneste par dage - det er næsten ulideligt at skulle gå til bussen i minus 11 grader klokken 7 hver morgen. Heldigvis har jeg erfaret mig i et par tykke, lækre trøjer, så jeg kan holde varmen - bare en smule. Nu er der dog en god undskyldning for at gemme sig væk i nattøjet og drikke varm kakao hver dag når jeg kommer hjem, gerne med pejsen tændt selvfølgelig. Jeg er desuden også på udkig efter et par mere "fashionable" vanter end mine store luffer som jeg har haft siden jeg var på skiferie som 12-årig - selvfølgelig skal det være et sæt vanter hvor jeg kan holde fingrene varme, men altså..

Bloglovin' | Instagram

8 kommentarer: