søndag den 10. januar 2016

Sleepy sundays

Sleepy sundays
Denne weekend har stået på ren afslapning med min kæreste og hans familie i deres sommerhus. En stille og rolig weekend hvor man bare stener diverse serier, cuddler i bunker af bløde puder og store dyner, har været lige hvad jeg har haft brug for. Muligvis slutter jeg dagen af med et lækkert og langt karbad i aften, hjemmelavet ansigtsmaske og en gang selvbruner så jeg er klar til min første skoledag i morgen. Og nå ja, så bliver jeg også lige 18 i morgen - så min sidste dag som baby er blevet nydt fuldt ud. Jeg har tændt et par duftlys på mit værelse, så har dufter lækkert af æble - hvilket giver mig en ulidelig lyst til at hente en tallerken med mine nybagte æble/banan muffins (se opskrift her) og en varm kop te eller chai latte. Jeg er pænt spændt på i morgen - og der vil helt sikkert komme en masse omkring både fødselsdag og VUC det næste stykke tid!

Hvad bruger I jeres søndag på?

14 kommentarer:

 1. Love these. That bra is so pretty! Thanks for sharing :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 18 år i morgen :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Det lyder virkelig også lækkert - har gjort præcis det samme. Og det har været så godt!!

  SvarSlet
 4. Lyder dejligt med afslapning, vi har gang i at pakke lejligheden nu.. Så føler slet ikke jeg har slappet af denne weekend :(

  SvarSlet
 5. Det er altid dejligt med lidt afslapning :D

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med fødselsdagen Frederikke! <3

  www.holathea.com

  SvarSlet