onsdag den 13. januar 2016

My 3rd bae


Som jeg har nævnt et par gange, fyldte jeg jo i mandags 18 år. Samtidig var det også min første skoledag (en skoledag på 7 timer) så jeg var for det første smadder træt den dag. Efter skole smuttede jeg til København og hjem til min kæreste - hvor han overraskede mig med den smukkeste ring i hvidguld, med små og fine diamanter på; den får I helt sikkert snart at se! Vi tog derefter ind mod Tivoli Hotellet hvor min familie var, og så spiste vi en masse mad på Sticks 'n sushi, hvilket var utroligt lækkert som altid. Dér fik jeg en gave fra min storesøster og lillebror - nemlig denne længe ønskede Michael Kors taske! Jeg har længe kigget på den, og eftersom min sidste Ebay crossbody-taske gik i stykker da jeg var i byen for en måneds tid siden, skrev jeg straks denne på min ønskeliste. Kvaliteten er så lækker, og jeg synes den er så fin og klassisk - og perfekt til en night out; der kan lige være det mest nødvendige i, så den er jeg bestemt super glad for! Og nu er der både en Frederik, en Daniel (Wellington) og en Michael i mit liv ;)

Hvad synes I om den?

20 kommentarer:

 1. Hvor er den lækker!

  Stort tillykke med fødselsdagen :-) <3

  SvarSlet
 2. Den har jeg også haft kigget på. Den er altså bare SÅ flot!!! :D

  Og stort tillykke med fødselsdagen i mandags <3

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare lækker!!!
  Stort tillykke med i mandags - det lyder som om du havde en dejlig aften :-)
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det havde jeg helt sikkert <3

   Slet
 4. Hvor er den bare flot! Og forsinket tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 5. Wauw sikke en lækker taske - som du siger, super god til at have et par småting med, hvis man skal i byen. ;-)

  KÆMPE STORT TILLYKKE MED DE 18 ÅR, Frederikke <3
  Dejligt at høre, at du havde en skøn dag med dine nærmeste!

  Knus www.blogbysine.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Tillyke med 18-årsdagen, og hvor er det en fin taske (:

  Knus Sofie
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Ouh, this bag is so cute, I really prefer that smaller ones <3

  xoxo, Colli
  tobeyoutiful

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med de 18 år og sikke en dejlig dag med dejlige mennesker :)
  Glæder mig til at se ringen, den lyder fin og tasken er så lækker - rigtig rigtig smukke gaver :)

  SvarSlet
 9. Hvor er den smuk! Forsinket tillykke med fødselsdagen :-)

  Knus
  <3

  SvarSlet