onsdag den 27. januar 2016

Mine nude luksus-wants

Lux cravings
YSL bag here  /  Balenciaga bag here  /  Valentino pumps here

Et af mine største ønsker har længe været et par nude Valentino Rockstud læder pumps. Dog er de sat til en pris på omkring 5500kr, og det er ikke noget mit små-nærige hjerte har lyst til at smide efter et par stiletter. Men man kan vel fortsat drømme, ik!? Jeg er også helt vild med både YSL tasken og den fra Balenciaga - jeg synes de er super lækre, og så kunne jeg godt tænke mig noget andet end en sort taske. Jeg har min lille elskede Michael Kors taske i sort - og derfor tror jeg bestemt at den fra YSL ville klæde min samling ;)

Har I nogen luksus-wants?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. Jeg elsker the nude look, og stiletterne er virkelig fine ! :)
  xx Blue Ducklings
  Http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 2. Balenciaga tasken er SÅ skøn!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Åh, jeg drømmer lige sammen med dig her, for de 3 ting vil jeg også MEGA gerne eje!!! :D

  SvarSlet
 4. Den første taske er sindsygt smuk!
  Men wow nogle priser..

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 5. Jeg ville bestemt heller ikke have noget imod disse nude skønheder!

  http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet