mandag den 25. januar 2016

Mandags-craving

Det er ved at være et godt stykke tid siden jeg har lavet sådan et indlæg som det her - faktisk helt tilbage i midten af november, for at være helt præcis. Jeg mangler som sådan ikke sweatshirts eller flere striktrøjer, hvilket jeg også nævnte i mit "Sweater wants"-indlæg, som jeg postede for en lille uges tid siden. MEN det skal da på ingen måde holde mig tilbage fra at være ret vild med denne. Jeg er især vild med at den er lang - faktisk går alle de striktrøjer jeg har, kun til omkring buksekanten, og jeg kunne virkelig godt tænke mig en der var lidt længere og kunne varme nummi lidt. Denne lækre sag koster desuden kun 265 kroner, så hvis du er lige så vild med den som jeg er, kan du finde den lige her. I weekenden holdt jeg jo som sagt fødselsdag for min familie, og det var en super skøn aften! Jeg fik mainly en masse penge (så jeg kan få taget kørekort) og et par lækre gavekort - og så en kæmpe æske med alverdens beauty items af min søde bedste veninde.

Har I haft en god weekend?

24 kommentarer:

 1. Det lyder til at du havde en dejlig weekend, samme her ;) Den blev brugt på en tur i byen, det var hyggeligt.

  Kram til dig <3
  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 2. Jeg mangler heller ikke ligefrem flere striktrøjer, men denne er godt nok lækker!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Den er super lækker!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot og sikkert vildt dejlig i disse kolde vinterdage!

  www.holathea.com

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare lækker! :)

  SvarSlet
 6. Ej, den ser virkelig lækker og super længde.
  Jeg er nemlig mest til de lidt længere strik, som varmer nummi, som du selv skriver, haha :D

  SvarSlet
 7. Jeg mangler derimod en masse striks, og denne er godt nok smuk! <3

  SvarSlet
 8. Lyder som en herlig fødselsdag, tøsegaver rocks :D
  - Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Årh, sikke en lækker strik! Lyder som en god fødselsdag :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 10. Den er simpelthen bare for lækker :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet