onsdag den 20. januar 2016

Jeg har fået en ny ven

Og han ser sådan ud! Jeg har desuden også lige fået bestilt et skin fra Caseapp, som jeg glæder mig meget til at få. I 18 års fødselsdagsgave gav min mor mig denne skønhed, som bliver primært en skole-computer, men når jeg lige lærer ham bedre at kende, vil jeg fremover opdatere bloggen derfra. Det er en 13" og derfor lidt mindre end min nuværende Lenovo-basse, som virkelig er ved at være langsommere end en gammel dame med dårlige hofter, men jeg er bestemt super glad for den! Den passer lige til min nye skoletaske. Det er en MacBook Pro - men skulle åbenbart være "den nyeste af de nye" og vejer derfor mindre end de andre Pro'er, hvilket selvfølgelig er lækkert nok. Den er super sleek, og bestemt pænere end min sorte og klossede Lenovo.

Har I nogen gode tips til en first-time-Mac-bruger?

14 kommentarer:

 1. Det er da også bare et must ;)
  har haft mac i snart 10år og vil aldrig have andet !
  Du bliver så glad for den :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig gave.
  Jeg har snart haft min mac i et års tid, og jeg er simpelthen så glad for min :D

  SvarSlet
 3. Åh, bare nyd den :D
  Det er det bedste køb!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig bestemt også til at få den lært at kende ;)

   Slet
 4. Hvis du havde min gamle samfundsfagslærer, vil du få af vide at hun ikke vil hjælpe dig, hvis der skal laves noget på computeren, fordi hun ikke ved hvordan æblekasser funger ;)

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig gave! Jeg ejer ikke en selv, men det skulle være super lækker :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg helt sikkert også den er!

   Slet