søndag den 17. januar 2016

I wanna wear #13

School outfits
Jeg må ærligt indrømme at den første uge tilbage på skolebænken har været en hård omgang efter et par års pause. Jeg snakker godt med en god håndfuld mennesker fra min klasse, til trods for at de er lidt ældre end mig - og faktisk ser jeg super meget frem til at komme derhen igen i morgen. Jeg ser ikke super meget frem til at mit vækkeur skal ringe klokken 6:15, og jeg har bestemt nydt at kunne flade lidt ud i weekenden - men alligevel bliver det rart at komme tilbage til en hverdag. Jeg har fundet disse to lækre skjorter på hjemmesiden Rikkesolberg.dk, og de er begge fra mærket Heartmade som Julie Fagerholt står bag. For mig er det idéelt at forberede alt aftenen før; især mine outfits og tilhørende accessories - og selv er jeg ret vild med silkeskjorten i grå og med dyreprint, jeg ville bestemt ikke have noget imod at fise i skole i den i morgen, med et par mørke jeans og ankelstøvler! Du kan finde skjorterne her og her.

Hvad synes I om disse outfits?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Hvad studerer du/hvilken skole? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tager min afgangseksamen på VUC i Hvidovre :)

   Slet
 2. Vildt lækre outfits, jeg elsker især skoene!

  www.holathea.com

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med outfit nummer 2. Det er lige mig! :o)

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med outfit nummer 1! Skjorten er virkelig fin :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 5. Jeg er SÅ vild med de skjorter!
  Wow hvor er de bare fine <3

  http://cillesunivers.dk/

  SvarSlet
 6. Jeg er hel vild med den stribede skjorte :) Den er virkelig fin.

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet