mandag den 11. januar 2016

Ganni wants

Ganni wants
I har sikkert alle sammen hørt om mærket Ganni før - velkendt i Bloggerverdenen, for deres smadder fine designs og lækre kvalitet. Jeg er især vild med de to langærmede cashmere trøjer, jeg tror ville være super lækre under en læderjakke og et par sorte jeans - enkelt og stilet! De er faktisk også på tilbud lige nu ;))) Den stribede sag ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at pakke mig ind i, i den kulde der er over Danmark lige for tiden. Alle disse smukke items er fra som sagt fra Ganni, og fundet gennem siden Liked.dk, som er en hjemmeside der samler en masse netshops på et sted - "Hvorfor bruge tid på, at gå flere webshops igennem, når vi kan gøre det muligt for dig, at finde det samme udvalg på ét sted?" De har blandt andet udvalg fra både Nelly og Asos, som I ved er mine favoritter, men også fra sider som Magasin og Royaldesign (se listen med alle netshops der er med lige her) Du kan nemt bruge søgefunktionen til at finde præcis hvad du vil have - jeg synes selv at det er død smart, og har også selv fundet et par hjemmesider jeg ikke kendte til før!

Kender I til Liked.dk? Og har I en favorit på overstående collage?
Bloglovin' | Instagram

10 kommentarer: