lørdag den 23. januar 2016

Flere fødselsdagsgaver

Da jeg weekenden før min fødselsdag var med min kæreste i hans forældres sommerhus, fik jeg også en super lækker gave af dem - nemlig denne fine Chanel parfume. Den er let, frisk og sød i duften, og så er jeg vild med at den er lyserød, og så er den gået hen og er blevet min nye yndlings parfume! Som jeg også har nævnt, så fik jeg den smukkeste diamant ring af min kæreste - den er fra Dirk's Design, og jeg er bare glad for den! Den er i hvidguld, og har lige siden siddet om min ringfinger. Det er utrolig besværligt at få kameraet til at fokusere på den, men man kan sagtens fornemme hvordan den ser ud på overstående billede. Desuden har jeg fået et gavekort til en gang lækker massage og forkælelse hos Ni'mat Spa, samt et gavekort til Hill-Street, som sælger en masse lækkert kvali-interiør, hvilket er super rart nu når jeg er på jagt efter en lejlighed! Kl. 16 kommer hele min familie til fødselsdag - så jeg skal til at have de sidste ting på plads. Vi bliver 30, og jeg glæder mig så meget til at se dem alle sammen - det er ikke så tit vi alle er samlet, så det kan kun blive en hyggelig aften.

14 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at få nogle gode gaver man kan bruge ;)

  SvarSlet
 2. Nøj, hvor er ringen simpelthen så fin!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre gaver - ringen er så smuk <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også super glad for den, tak!

   Slet
 4. Årh, sikke nogle fine gaver!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Åh sikke nogle lækre gaver - og sikke en smuk fingerring.
  Håber du havde en dejlig dag med familien :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det havde jeg helt bestemt :)

   Slet
 6. Ej nogle lækre gaver. Har selv parfumen og det er min yngling!

  Frejjack.com

  SvarSlet
 7. Ej nogle lækre gaver. Har selv parfumen og det er min yngling!

  Frejjack.com

  SvarSlet