mandag den 4. januar 2016

Birthday wishes

Birthday wishlist
Jeg håber I alle sammen er kommet godt ind i det nye år! Jeg havde en super skøn nytårsaften med en masse skønne mennesker - og jeg glæder mig sådan til det næste stykke tid's udfordringer og oplevelser. Da jeg har haft en masse at tænke på mht. skole (jeg starter om en uge, på min fødselsdag) har jeg haft behov for lidt offline-tid; derfor har der været lidt stilhed her på bloggen. Om præcis en uge, den 11. januar, fylder jeg endelig de eftertragtede og lettere skræmmende 18 år. Min familie har længe efterspurgt en ønskeliste - men det har været svært når julen har stået lidt i vejen, og der egentlig ikke er så vanvittig meget jeg bare mangler. Sidste år fik jeg klikket et sort Calvin Klein sæt hjem - og det er virkelig noget af det lækreste, og jeg ville derfor også elske at eje det i enten hvidt eller grå, men jeg kan virkelig ikke rigtigt finde det nogen steder! Ting som en ny computer, penge til tatovering og kørekort står naturligvis også skrevet ned - mange af ønskerne er måske lettere urealistiske, men drømme er vel gratis, ikke?

Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Super fine ønsker!
  Jeg fik det hvide sæt Calvin Klein i julegave og jeg er in love!! :D

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor lækkert - heldige dig ;)

   Slet
 2. Ret så dejlige ønsker! ;)

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 3. Skønne ønsker, åh kan tydeligt huske da jeg blev 18, det var en af mine bedste dage! :D

  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig fine ønsker du har :-) Jeg ønsker mig selv Calvin Klein sættet og contour kit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg takker! Det ville også være super lækkert at få ;)

   Slet
 5. Me encanta la selección, los valentinos mis favoritos.

  SvarSlet
 6. Skønne ønsker :-) CK sættet er så fint!!
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 7. Lækre ønsker, jeg ville bestemt ikke have noget imod at modtage alt fra listen, haha ;)

  http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du er ikke den eneste der har det sådan ;)

   Slet