torsdag den 7. januar 2016

5 items til vintergarderoben

5 for winter
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

I slut december var det stadig 11 grader - i går begyndte det at sne. Jeg må snart indse at vinteren ikke er overstået endnu, selvom jeg ville elske at bytte min vinterblege hud ud med en lækker tan og bytte den varme kakao ud med kolde drinks på en strand somewhere hvor der er lidt (meget) varmere end i Danmark. Jeg har endnu ikke rigtigt taget brug af de mange tilbud der er oppe og køre i både fysiske butikker og online - selvom mit shoppehumør egentlig er helt i top, synes jeg aldrig at det er de fede ting der er rabat på. Noget som overstående turtleneck, kunne jeg dog alligevel godt finde på at bestille hjem - jeg kunne godt bruge en stor, lækker og varm striktrøje, til de møg kolde morgener vi går i møde; hvor mit hverdags outfit nok bare bliver bestående en stor trøje, et par tykke leggings og hyggesokker klemt ned i mine støvler.

Har I gjort jer nogen gode tilbuds-kup?
Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Jeg ville også hellere end gerne til et varmt sted. Er virkelig træt af vinter og kulde. Det er bare slet ikke mig! :D
  Jeg er vild med de hyggebukser og den jakke du har fundet. De er fede!

  SvarSlet
 2. Hyggebukseren er virkelig sød hehe :D
  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 3. Som de andre er jeg også vild med jakken og hyggebukserne. De bukser kunne jeg fint hygge i en aften foran fjerneren ;-) Fedt indlæg, Frederikke <3

  Knus www.blogbysine.blogspot.com

  SvarSlet