torsdag den 28. januar 2016

3 apps der gør din hverdag lidt nemmere

Efter jeg er stoppet på p-piller, eftersom det var farligt at tage når jeg lider af migræne, var min cyklus noget af et rod i starten. Derfor tog jeg brug af min gamle ven, Clue. Her kan du holde styr på din cyklus, PMS, smerter osv. Du kan hver dag taste ind om du har humørsvingninger, ondt eller hvor voldsom menstruationen er - og jo mere du bruger den, jo nemmere danner den sig et billede over din cyklus, og sender dig beskeder når det nærmer sig "den tid på måneden" App'en er gratis og burde bestemt være på alle pigers telefoner!

Noget jeg er super dårlig til at huske på er at drikke nok vand i løbet af dagen - det udvikler sig hurtigt til at jeg bliver træt og får ondt i hovedet. Dog har jeg skaffet mig den super smarte app, Daily Water, som sender mig små reminders om at jeg skal drikke et glas vand. Man kan selv indstille hvornår den skal sende de her reminders, og det synes jeg igen er super smart!

Selv kender jeg mange der har haft held med denne app mht. et vægttab - dog er det ikke hvad jeg selv har brugt den til. Selv følger jeg en kostplan lavet af en professionel, som er designet til mig og til at opbygge muskler. Jeg bruger Lifesum på mine off-days, så jeg ikke går amok i slik og kage, men stadig har et overblik over min sunde livsstil. Den viser hvor mange gram protein, kulhydrater og fedt du mangler, og så kan du indtaste alt du spiser henover dagen. But be aware, at tælle kalorier kan hurtigt tage overhånd.

Som så mange andre, har jeg et hav af apps på min telefon - de "normale" som Instagram, Facebook og Snapchat bruger jeg selvfølgelig, nogen af mine apps er lidt små-unødvendige og så er der nogen der faktisk er super praktiske, som vil gøre din hverdag lidt nemmere. Især "Daily Water" har jeg fået meget ud af, for det er så fandens vigtigt at huske at drikke vand - jeg har selv været voldsomt dehydreret engang, og det var på ingen måder en fed oplevelse.

Har I nogen apps I kan anbefale?

8 kommentarer:

 1. Udover dem som du selv har nævnt, kan jeg anbefale PackPoint, som er en app som hjælper en med hvad man skal pakke til ferie, og den har altså bare reddet mig mange gange. Jeg bruger også Budget til at holde styr på hvor mange penge jeg rent faktisk bruger. Citymapper er også super god, hvis man som jeg bor i London (eller en anden storby) eller hvis man blot er på ferie.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Candy Crush, haha :D Det er god tidsfordriv. Ellers bruger jeg eBay appen utrolig meget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. EBay's app skal jeg helt sikkert have tjekket ud ;)

   Slet
 3. Kender selv til lifesum, den kan være parktisk hvis man gerne vil have styr på, hvordan man egentlig spiser i løbet af en dag. De andre kender jeg desværre ikke, men skal da lige tjekke dem ud :)
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet