tirsdag den 5. januar 2016

2015 | Hits & misses

Læs sidste års version lige her. Som jeg også skrev i indlægget dengang; Dette er ikke for at genere eller fornærme nogen. Alt hedder smag og behag, og der er stensikkert også noget jeg elsker, som nogen andre mennesker hader - min blog udtrykker mine meninger. No hard feelings.
Hvide tennis sko: Sammen med rå boyfriend jeans og en lækker bomberjakke eller lignende, amen det er et perfekt everyday-look hvis man spørger mig. Et sæt hvide sneaks er godt nok svære at holde rene (hvilket jeg efterhånden har givet op på), men smukke og classy er de bestemt, og et musthave i enhvers garderobe.
Ralph Lauren: ISÆR kasketterne. Engang da jeg hentede min bedste veninde ved hendes skole, og 20 drenge kom op af trappen iført hele handelsskole-uniformen (no offence til folk der går på handelsskole) med enten Ralph sko eller polo, samt det strammeste slikhår, kunne jeg altså ikke lade vær med at grine. Det ligner noget 65 årige golfspillere kan gå med ude på golfbanen - så er du ikke en 65 årig golfspiller, så lad venligst vær. med. at. have. en. på. dit. hoved.

Trench coats: Trods min svaghed for jakker, hoppede jeg aldrig rigtigt selv med på denne trend - jeg købte en på Boohoo, men det var altså bare ikke liiiige mig. Det har dog ikke holdt mig fra at bruge meget tid på at gennemkigge diverse netshops efter den "perfekte" - og dog altid besluttet mig for at lade vær. Igen synes jeg det er super classy, og ser bare latterligt lækkert ud, samtidig med den kan styles på utallige måder; apparently just not for me. Hvilket jeg synes er ret meget øv-øv.
Frynser: Jeg kan lige komme mig over det når det sidder på yderkanten af et tæppe hos folk der er 50+, men det er altså også bare rigeligt til mig. Når det bliver smækket over alt på diverse beklædningsgenstande står jeg helt af bussen - that is NOT cute.

Suede / ruskind: Efterårets store hit. Jeg har selv prøvet mange ruskinds-jakker, dog var det ikke lige noget for mig. Dog vil det ikke ændre min mening på, at jeg synes det var en super fed trend! Især hos Zara havde de såsåså mange fine, og jeg var lidt øv over at det ikke var noget der klædte min krop, og desuden havde jeg ingen anelse om hvordan dælen man skulle vaske sådan noget tøj???
Bukser med vidde: Jeg er kæmpe fan af cigarette-pants, men det her er lige grænsen. Især hvis de oven i købet har et åndssvagt voldsomt print eller lignende - det hører lige til 70'erne, og der burde de altså bare blive, og jeg synes egentlig mest af alt at det ligner et par klovnebukser.

Læderjakken: Åh ja, lidt mere snak om jakker. Selv købte jeg en for 3 år siden, og tog den først i brug omkring august i 2015. Jeg synes det sætter et lækkert touch på alle outfits, og er især vild med at sætte den sammen med et par stramme jeans og en løs hvid t-shirt, eller min stramme turtleneck kjole til festligere lejligheder. Jeg elsker det rå look og den prik over alle i'er den giver!
LaLa Berlin tørklædet: ARGH, forhelvede nej. I sidste års "Hits & Misses" nævnte jeg det meget populære og overprized Cecilie Copenhagen sæt, og dette tørklæde har egentlig samme grund til min nedadvendte tommeltot. Det ligner et viskestykke, I don't get the hype, hvem vil betale 2-3000kr for at ligne et viskestykke? Jeg gik i et lignende et da jeg var 11 - og du vil IKKE ligne mig da jeg var 11, please.

Off-the-shoulder: Igen en trend jeg ikke selv hoppede med på - jeg føler lidt det er en no-bra ting, og der har jeg så lidt af et big-boob-problem, desværre. Jeg synes det var ultra coachella-festivals-boheme-stilet, og jeg ville helt sikkert have elsket at rende rundt i fine  og farverige (farverige som i farverne sort og hvid) off-the-shoulder toppe i sommers, trods der ikke var så meget sommer i sommers.
Denim nederdele: Mindede mig totalt om noget jeg ville blive tvunget til at have på, til første skoledag i børnehaveklassen - selvfølgelig dengang med hæslige lyserøde, mønstrede strømpebukser indenunder. Generelt har jeg aldrig været fan af at bære nederdel - og dette er ikke en undtagelse.

Har I selv nogen 2015-trends I enten elsker eller ikke forstår? Tell me

18 kommentarer:

 1. Haha super fedt indlæg - er enig i stort set det hele. Dog er jeg vild med frynser! :D

  SvarSlet
 2. Haha jeg er ret vild med de fleste af denne thumbs down :D Men sådan er vi jo forskellige, og vi kan jo ikke lide alt! Men ved nr 1 stemmer jeg 100% i kor :D

  SvarSlet
 3. Super godt indlæg ;)


  Hvis du har lyst skal du være velkommen til at kigge forbi min blog og deltage i min giveaway: http://karinaagerholm.dk/2016/01/i-love-my-type-giveaway/ ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det vil jeg tjekke ud med det samme :)

   Slet
 4. Elsker det her indlæg, det er så sjovt at læse :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Jeg har virkelig set frem til det her indlæg - rigtig sjovt at se igen i år!
  - Og ret enig med dig. Dog kan jeg godt lide, når andre går med denim nederdel - bruger bare ikke selv nederdel heller ;-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre Sine <3
   - Synes bestemt også det ser bedre ud til andre, end til mig!

   Slet
 6. Jeg er SÅ meget med på den med bukserne med vidde, uanset hvor populært det så end er. Det er nok en af de modetrends jeg mindst forstår overhovedet er blevet en trend.. :D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet