fredag den 18. december 2015

Party wear

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her  /  9. her

Nelly er altid min go-to når jeg leder efter tøj til festlige begivenheder - jeg er en pige der både elsker klassiske, underspillede, sorte kjoler, men også til masser af glitter og bling, nedringet, med åben ryg osv. osv. Som jeg nævnte i mandags, har jeg kigget lidt på min yndlings-lille-sorte fra Gina Tricot (find den her), i en lækker, mørk burgundy farve - sammen med et par guldsmykker tror jeg det kunne blive helt perfekt. Og så vil jeg liiiige informere om at nr. 9 altså kun koster 129 kroner, og fås i tre forskellige farver! Desuden kan du i dagens låge få 15% på hele siden med koden "XMAS15"

Har I fundet jeres nytårskjole?

12 kommentarer:

 1. Lækre kjoler!

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg skal ikke have kjole på til nytår, da jeg bare skal være herhjemme. Men det er nogle flotte nogle ! :)

  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er heller ikke helt sikker på at jeg hopper i kjole endnu ;)

   Slet
 3. Det er nogle rigtig fine kjoler du har fundet ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er ret vild med nummer 6 :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Virkelig nogle lækre kjoler! Jeg er især vild med farven på de røde :)

  Knus
  guldstjernen.blogspot.dk

  SvarSlet