lørdag den 12. december 2015

Opskrift på Starbucks gingerbread latte

Har I prøvet Starbucks gingerbread latte? Jeg prøvede den for første gang for et par dage siden, og vidste allerede dér, at jeg blev nødt til at teste den herhjemme - og har allerede lavet den et par gange; min mor er bestemt også fan! For at lave en god kop kaffe, kræver det selvfølgelig en god kaffemaskine - klik her for at se et stort udvalg af en masse lækre kaffemaskiner, selv har vi lige fået en super god, sort moccamaster (eftersom min mor var træt en morgen, og kom til at hælde toiletrens i den gamle) Den kan lave op til 10 kopper kaffe på blot 6 minutter, og så ser den også pæn ud. I min kommende lejlighed vil jeg gerne have en af de fancy Senseo maskiner, som de også sælger hos punkt1!
Til siruppen:
3½ dl sukker
4½ dl vand
½-1 tsk stødt ingefær
½-1 tsk kanel
½ tsk vanilje ekstrakt

1) Smid det hele i en gryde og få det op at koge 2) Skru derefter ned og lad det simre i 10 minutters tid, tag det derefter af varmen og lad det køle af 3) Hæld nylavet espresso (jeg bruger ca. 1 dl) i et glas, hæld så meget sirup i som du nu ønsker og fyld glasset med varm mælk (jeg opvarmer det bare i mikro ovnen) 4) Top med masser af flødeskum og en knust kagemand, pebernød. lidt kanel eller muskatnød - and enjoy!

Kan I lide kaffe?

16 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke lide Kaffe, det eneste jeg kan lide er McDonalds Frappé , åhhh den er god, med karamel! :D

  God dag til dig <3
  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 2. Jeg elsker kaffe! Kunne være jeg skulle prøve den opskrift :-)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke lært at drikke kaffe endnu, og er bange for at jeg aldrig lærer det :P
  Men det ser nu ret lækkert ud på dit billede :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Er nu heller ikke største fan af kaffe - pånær latte ;)

   Slet
 4. Er ikke selv til kaffe, men det kunne da være jeg skulle teste den på kæresten, bare for at prøve det! :D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 5. Mmmmm. Ser virkelig lækkert ud! Det må jeg bare prøve! :)
  Mange glædelige julehilsner,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 6. Ej hvor lyder det bare lækkert! Det kunne jeg snildt overveje :-) Tak for tippet.

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet