tirsdag den 29. december 2015

New year's inspiration

Happy new year
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her

Kun to dage til nytårsaften, wait what? Jeg er allerede i tøjkrise, bare jeg tænker på det. Jeg har købt både et playsuit og en kjole til lejligheden, og kan ikke rigtigt beslutte om det skal være en af dem - eller jeg bare skal kigge mit skab igennem efter et sikkert og trygt valg. The struggle is real. Jeg har ikke rigtigt styr på så meget - ikke andet end at jeg ved, at jeg ikke har styr på så meget. Men nok om det, jeg ville bestemt elske at eje disse tre smukke kjoler, og især den første synes jeg er super elegant og sexet! Har I en favorit?

Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Kjole nummer 3 er virkelig lækker!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også den er utroligt lækker!

   Slet
 2. Wauw, kjole 1 er super lækker!

  http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 3. Er forelsket i den 3 kjole :D
  Hold op den er flot.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 4. Er helt vild med tasken og halskæden
  glædeligt nytår
  // http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Sikke nogle smukke kjoler. Er helt vild med den i beige :-)

  SvarSlet