onsdag den 16. december 2015

Mine julegaveønsker

Christmas wishes
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her  /  9. her

Eftersom der kun er små otte dage til juleaften, tænkte jeg at det efterhånden var passende at dele lidt fra dette års ønskeliste. I år har det været lidt svært for mig at finde et par ønsker, for da jeg også fylder 18 i midten af januar, skal jeg også have noget at ønske mig til den tid. I år står der også ting på som guldbestik og bøjler - lidt voksen må man vel godt være, når man bliver 18. Ik??? Det er heller ingen hemmelighed at jeg har en stor kærlighed for bodystockings og Daniel Wellington ure - som længe har ligget højst på ønskelisten.

Hvad står højest på jeres ønskeliste i år?
Bloglovin' | Instagram

20 kommentarer:

 1. Den bodystocking er alt for smuk!
  - rigtig fine ønsker :)

  www.neronoir.dk

  SvarSlet
 2. Den bodystocking er virkelig fin. Den kunne jeg også godt finde på at ønske mig nu :P
  Og super flot collage :D

  SvarSlet
 3. Super fine sager! Versace parfumen er så god. Det var den første parfume jeg fik af min kæreste, så der er lige lidt ekstra særligt ved netop denne <3

  SvarSlet
 4. Skønne ønsker ;)
  er helt vild med den bodystockin'

  SvarSlet
 5. Rigtig gode ønsker :-) Bodyen er så flot!!
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 6. Rigtig gode ønsker, bliver helt inspireret. :)

  SvarSlet
 7. Elsker MAC læbestifter, de er så gode ;)

  SvarSlet