onsdag den 23. december 2015

Mine drømmerejser går til :

Lige siden min mormor og morfar kom hjem fra Maldiverne for godt 1½ år siden, og viste deres mange lækre ferie billeder frem, har jeg sukket efter også at komme en tur derhen. Jeg kan kun forestille mig at det er luksus i luksus, og ville være en oplevelse for livet - noget jeg bestemt gerne ville opleve!

Min kæreste snakker for tiden konstant om Thailand, da han flere gange har rejst dertil i hans barndom - og har efterhånden fået mig ret meget hooked på idéen om at ligge og dase på de lækre stranden, eller ride på ryggen af en elefant - igen noget min mormor og morfar også har prøvet, som de mener er både super sjovt, men også lettere skræmmende - helt sikkert også noget der ville være en oplevelse for livet.

Meget muligt at det er juleaften i morgen, men jeg kan ikke lade vær med at drømme mig langt væk til sol og sommer og kolde drinks, på den lækreste sandstrand. Mit julehumør er ikke-eksisterende, men jeg er sikker på at det dukker op i morgen! Toptours.dk har rejser til både Thailand og Maldiverne, men også steder som USA, Australien og Sydafrika - og desuden også Bali, som jeg også længe har drømt om at besøge! Jeg elsker at rejse, og der er bestemt mange nye steder jeg vil elske at opleve, og lige nu når det bare er pisse koldt herhjemme, gør det mig bare ekstra sulten efter en ferie et varmt og lækkert sted.

Hvor går din drømmerejse til?

6 kommentarer:

 1. Uhh det ser lækkert ud! Kunne også godt bruge lidt sol, men tror at min drømmerejse i øjeblikket er til Vietnam (:

  Knus Sofie
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det ser sååå lækkert ud!

   Slet