søndag den 27. december 2015

Meet Daniel ...

Endelig er jeg blevet den heldige ejer af et smukt og klassisk Daniel Wellington ur, som jeg længe har gået og ønsket mig - hvilket jeg vist også har givet udtryk for flere gange her på bloggen! Det er en julegave fra min kæreste (som jeg dog fik godt en uge før juleaften), og jeg blev så uendeligt glad da jeg åbnede den - og lige siden har det siddet om mit håndled. Jeg har fået en masse fantastiske julegaver, blandt andet fik jeg også den lækreste skoletaske, da jeg jo starter på ny uddannelse til januar, og jeg følte mig ærligt som en lille, stolt skolepige der skulle begynde i børnehaveklasse - den er sort, har de fineste gulddetaljer, og indeni har den flotte røde og hvide bolsje striber. Desuden fik jeg en masse lækkert træningstøj - så jeg er SÅ klar til januar! Alt det fede julemad og alt for mange julefrokoster, kan helt sikkert mærkes, og jeg ligger nærmest og savner at komme op i fitness centeret, så måske en gang eftermiddags træning ville gøre godt?

Hvad har I fået i julegave - og havde I en skøn juleaften?

24 kommentarer:

 1. Det lyder som om du har haft en skøn jul :) Virkelig lækkert ur, jeg kunne godt bruge en kæreste der forkæler mig sådan :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg helt sikkert!
   - Ja tak, er en heldig en ;)

   Slet
 2. Sikke en dejlig gave at få! Lyder til du har haft en dejlig jul <3

  http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jeg også! Det har jeg bestemt, tak <3

   Slet
 3. Super lækker gaver at få :)
  Det lyder som om du har haft en rigtig dejlig jul :)

  guldstjernen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Sikke en lækker gave!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 5. What a lovely gift. Jeg vil ønske, jeg også kunne kalde mig ejer :)
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er det bare lækkert - heldige asen! :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 7. Det er virkelig et fint ur! Meget enkelt og klassisk :)

  SvarSlet
 8. Lækker gave! Fik et DW ur sidste år og er også selv rigtig glad for det :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. Det er simpelthen SÅDAN et fint ur! :D En dejlige gave at få.
  Min bedste gave må være min Macbook til mig selv :P

  Godt nytår! <3
  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet