torsdag den 24. december 2015

Jule-playlist

Hvor er tiden egentlig blevet af? Det er endelig juleaften, og december er gået sååå hurtigt! Mit humør er godt, og med disse sange spillende på replay er jeg også i ordentlig julestemning efterhånden. I år holder vi jul hos min mormor og morfar, hvilket er længe siden sidst, og det glæder jeg mig super meget til, da deres hus bare er så hyggeligt. Vi bliver ikke så mange denne gang, men det passer mig nu helt fint - det bliver stille og roligt, og garanteret overdrevet hyggeligt! Jeg er lige kommet hjem fra et hurtigt besøg ved min fars gravsted og hos min farmor og farfar, og snart hopper jeg i bad og i min røde kjole - og så har jeg også fået købt disse fine stiletter, som jeg håber jeg kan holde ud at have på! Jeg håber I alle får en super skøn aften, glædelig jul!

Hvor holder I jul i år - og med hvem?

8 kommentarer:

 1. God jul til dig! :-)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige sange - langt de fleste af dem bliver også spillet herhjemme :)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 3. Alletiders juleplaylist! Hører selv masser af julesange i disse dage - også mange af dem, du har med på listen.
  - Ønsker dig en glædelig jul, Frederikke <3

  Knus www.blogbysine.blogspot.com :-)

  SvarSlet