søndag den 20. december 2015

Interiør under 250 kroner

Interior wishes
Klik her for at se meget mere lækkert interiør
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

Til trods for at jeg ikke er fyldt 18 endnu, er jeg så småt på udkig efter en lejlighed. Jeg er blevet tilmeldt og optaget på den VUC jeg længe har villet starte på, og med tanke på at jeg skal være der de næste 3 år, ville jeg selvfølgelig gerne bo noget tættere på - så en fin, lille lejlighed i Hvidovre, ville jeg sætte stor pris på. I mit hoved indretter og dekorerer jeg konstant min kommende stue - jeg er typen der helst vil have nips stående på alle overflader; vindueskarme, og selvfølgelig et stuebord fyldt med coffee table books og fine lysestager eller vaser. Jeg forestiller mig at det er indrettet sort og hvidt, og så med en masse fine guld detaljer rundt omkring. Blossom.dk er en webshop der sælger både en masse fine items til boligen - men faktisk også både tøj, accessories og skønhedsprodukter. Desuden har de 1-2 dages levering, så mangler du en julegave til en eller anden (evt. dig selv) kan det stadig nå at blive købt! Selv ville jeg ikke have noget imod at få både puden og den fine kobber vase!

Har I styr på alle julegaver?
Bloglovin' | Instagram

9 kommentarer: