lørdag den 26. december 2015

I wanna wear #12

I wanna wear
Det er jo efterhånden gået hen og blevet skide koldt. Ikke fuldt ud december-vejr som jeg gerne villet have haft det (hvor lækkert ville det ikke lige have været, hvis der var sne på juleaften???), men bare arme og ben går ikke rigtigt længere. I dag, faktisk er vi allerede halvt på vej ud af døren lige nu, skal vi ned til min mors fætter til noget rigtigt familie-jule-hygge, hvilket er noget vi som en tradition gør hvert år. Her bliver der lavet rafle-leg, så vi tager alle sammen en masse åndssvage gaver med, og der er naturligvis masser af mad, og ikke stille et øjeblik - og det er SÅ hyggeligt! Jeg elsker familie-hygge, og det er netop hvad julen er til for - denne del af familien ser vi ikke så tit, så jeg glæder mig utroligt meget. Outfit nr. 2 er lige mig, og jeg synes trøjen er så flot. Den er fra Birgitte Herskind og koster lige nu kun 599 kroner - klik her for at finde den! Den anden trøje er fra Acne Studios, og den ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at varme mig i her i december - den kan du finde ved at trykke lige her.

Hvilket af disse sæt synes I bedst om?
Bloglovin' | Instagram

8 kommentarer: