mandag den 14. december 2015

I wanna wear #11 | The little black dress

Celebrating

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker "små sorte kjoler" og min samling er også på omkring en 20-25 stk. efterhånden - og selvom jeg egentlig ofte køber en ny, hver gang der er en upcoming begivenhed, ender jeg alligevel med at iføre mig i en af mine top 3 yndlings; hvilket egentlig er lidt små åndssvagt, men nogengange er det bare fedest at gå efter det sikre valg! Alle tre af disse smukke og elegante kjoler er fra Esprit, og nu er jeg måske vist nok lige gået hen og faldet en lille bitte (læs: ret så meget) smule for den første af dem, især når der står "krøller næsten ikke" og "meget elastisk kvalitet" under produktbeskrivelsen - for det værste i verden må jo være, at sidde juleaften og dårligt kunne trække vejret, fordi man har spist en eller syv skiver for meget flæskesteg, og nok også lige kom til at spise to massive portioner ris a la mande. Uhm, me every year - please sig at jeg ikke er den eneste på det punkt? Du kan finde kjolerne hhv. her, her og her! Jeg er i hvert fald ret sikker på at jeg ifører mig noget sort - eller måske skaffer min yndlings kjole i en fin burgundy farve, bare lige for at være lidt "modig" for en gangs skyld. Decisions, decisions

Har I nogen planer om, hvad I vil tage på juleaften?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. Jeg er vild med nr. 2 <3

  Jeg skal have en sort turtleneck kjole på juleaften - med masser af stræk i ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg har slet ikke besluttet hvilken kjole jeg skal have på - åh nej jeg må heller sætte jagten i gang! ;-)
  Jeg skal lige kigge nærmere på nr. 3...
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Får nok også prøvet hele mit garderobeskab 19 gange inden jul ;)

   Slet
 3. Hvem der bare havde figuren til kjole nr. 2 ^^,

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 4. Det er virkelig nogle lækre kjoler! Perfekte til juleaften! :) Jeg er ret vild med 1 og 2 <3
  - Jeg ved endnu ikke selv hvad jeg skal tage på juleaften... men der er heldigvis nogle dage at løbe på endnu :)

  Knus
  guldstjernen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Nr 2. er min favorit, dog er de sindsyg smukke alle 3! Jeg regner med et par sorte jeans, metallic turtleneck og et par stilletter til juleaften :-)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet