mandag den 7. december 2015

Gaveidéer til hende

Christmas gifts2

Christmas gifts1

Allerede en uge inde i december? Puha, jeg synes det går hurtigt, og jeg har stadig ikke styr på særlig mange af mine julegaver - og faktisk er jeg heller ikke 100% sikker på hvem jeg skal give gaver i år. Heldigvis er størstedelen af min familie og mine veninder gode til at komme med nogen gode gaver til fornuftige priser, så i år bliver ikke det største problem - det kan dog være nogen af jer mangler noget inspiration, derfor er der da en lille collage med idéer, til jer der allerede er gået død i juleshopping. OG JA, der kommer selvfølgelig en mandlig version af dette i morgen, so stay tuned!

Har I andre gode idéer til hunkøn?
Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Rigtig gode ideer :-) Jeg han indkøbt porcelæn til både min mor og svigermor.
  Hvor er den fine blad-halskæde fra?
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Lyder da super fint :)
   - Den er fra Forever21, du kan finde den ved at klikke på collagen!

   Slet
 2. Igen virkelig gode gaveideer til hunkøn! Min mor får kahler vaser og et kahler hus, hun bliver glad! og jeg glæder mig til at se hendes ansigts udtryk!

  God aften søde!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet