tirsdag den 8. december 2015

Gaveidéer til ham

Christmas gifts4

Christmas gifts3

Ligesom i går, vil jeg i dag komme med endnu en gaveguide; her til alle de skønne hankøn, som jeg synes altid er en anelse besværlige at finde på gaver til. Heldigvis er vi ikke så mange gutter i min familie, det er nærmere en stor hønsegård, og det lyder det også ofte som til familiesammenkomster - den eneste gut jeg mangler er faktisk min lillebror, og dér ved jeg allerede hvad jeg vil købe til ham.

Har I andre gode idéer til hankøn?
Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Åh, god inspiration! ♥

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 2. Super fine collager :D
  Og rigtig god inspiration!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 3. Super god inspiration, har dog købt til min far og bedstefar.
  Han får en lækker parfume og deo, det får han faktisk altid,
  måske jeg skal tænke nyt næste år ;). Tak for tips smukke!

  God aften og Glædelig 8 December Frederikke!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. Muy buena selección, todos regalos muy prácticos.

  SvarSlet
 5. Gode idéer ;)
  Jeg er helt blank med hvad der skal købes til min far i år,
  det er jo ikke nemt når de ingen ønsker har.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, så er den også lidt svær:///

   Slet