onsdag den 9. december 2015

Forkæl dig selv med..

Julie Sandlau
Disse smukke halskæder fra Julie Sandlau. I forbindelse med mine forrige indlæg, skal vi selvfølgelig ikke glemme os selv! Normalt er jeg ikke så meget til at der er 'too much going on' på mine smykker - de skal bare være så enkelte som muligt. Men jeg er faldet ret meget fra disse smukke halskæder, med forskellige farvet krystaller som vedhæng - alligevel ret simple, men jeg synes et lille touch af farve, gør dem utroligt smukke, og det ville bestemt spice et hvert sort outfit op! Det er altid lovligt at give sig selv en julegave, for det fortjener vi sgu! Selv er jeg vidst nok kommet til at købe en 2-3-4 julegaver til mig selv i år, hovsa, men så ved jeg i hvert fald at jeg får noget jeg længe har villet have - at jeg så ved det på forhånd, gør vel ingen skade. Jeg er selv helt vild med den lyseblå, der er nederst, og synes den passer perfekt her til vinter; den minder mig lidt om iskrystaller eller sne der glimtrer når solens stråler rammer overfladen - SÅ SMUK! Den kan du finde lige her.

Har I en favorit af overstående?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Jeg er ret vild med den grønne. Kunne sagtens overveje, at forkæle migselv med den :)
  Xx Blue Ducklings
  Http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 2. Åh, hvor er de bare super smukke :D
  Men Julie Sandlau er jo også bare genial..

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 3. De er helt vildt smukke ;)
  Er især vild med den babylyserøde.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er de flotte!

  God aften til dig <3
  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 5. Nej, hvor er de halskæder bare sarte og fine! En rigtig god julegaveidé :-)

  Ønsker dig en fin aften, søde Frederikke <3
  Juleknus www.blogbysine.blogspot.com

  SvarSlet