fredag den 11. december 2015

Et lille indpaknings-tip

Efter tre indlæg smækfyldt med gaveidéer til diverse mennesker i dit liv, kan den ikke rigtig rundes af på anden måde, end et lille indpaknings-tip. Jeg elsker at pakke gaver ind, selv lave kort og gør egentlig ret meget ud af det - det er sådan noget jeg synes er hyggeligt at sidde og lave en kedelig aften, og jeg elsker at man kan se, at der er blevet gjort noget ud af det. For et stykke tid siden var jeg med min mor og søster rundt og kigge på julegaver - og vi var en hurtig tur i "Normal" hvor jeg fandt disse fine ruller gavepapir, til kun 5 kroner stykket! De små julekugler har jeg købt i Søstrene Grene, og har tænkt mig at bruge dem på størstedelen af mine gaver, som pynt. Et rør med 12 små kugler kostede kun 10 kroner - og de kan selvfølgelig gemmes og genbruges til pynt næste år! Desuden er det fine, sorte "God Jul" gavebånd fra Bilka.

Gør I meget ud af gaveindpakning?

12 kommentarer:

 1. Jeg gør helt sikkert ikke nok ud af det, men jeg gad virkelig godt gøre mere.
  Dine gaver er ret flotte - det er nogle heldige modtagere ;-)
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 2. Det er altså også skønt at få en gave, man kan se, der rigtig er blevet gjort noget ud af! Så fint <3

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Virkelig flot indpakning! Jeg må lige "step up my game" i dette års juleindpakning ;-)

  Byagnesjensen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg elsker at gøre noget ud af gaveindpakningen, men helt klart mest de firkantede pakker ;)

  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet