søndag den 13. december 2015

Christmas netshopping tips

Christmas netshopping tips
Som I nok ved, er jeg stor fan af at shoppe på nettet - og online shopping er egentlig både en fantastisk og en forfærdelig opfindelse, for når man først er gået igang, ryger der gerne lidt mere med i kurven, end det der var planlagt. Det er efterhånden blevet lidt af en afhængighed for mig - jeg behøver ikke nødvendigvis at købe noget hver dag, men jeg skal gerne liiige ind og lure alt udvalg igennem hos mine yndlings netshops. Jeg har igennem de sidste mange år i hvert fald bestilt noget hver måned, har lavet flere fejl og efterhånden lært godt af dem - derfor vil jeg dele lidt tips med jer, nu når julen nærmer sig og netshopping er ideelt, hvis du vil slippe for kø.

1. Undgå falske hjemmesider
Internettet vrimler desværre med svindlere og falske hjemmesider, derfor er det altid en god idé at lave lidt research inden du bestiller fra en ny, ukendt side - især Trustpilot kigger jeg altid igennem, tjekker at der er massere af gode anmeldelser, læser dem lidt igennem osv. Ellers er det nemt at google sig frem - søge efter reviews og hvad du nu end vil vide. Husk nu: Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det nok også det.

2. Kend din krop og din størrelse
På stort set alle netshops kan du finde en "størrelsesguide" - og den er der jo ikke for sjov. Selv bruger jeg en størrelse 39 i sko, men har også sko i både 38 og 41 som passer mig perfekt, så det varierer meget alt efter hvor man køber det henne, derfor er det godt både at kende din egen krop - men også personen's der måske skal have en gave. Så vil du undgå besværet med at skulle returnere, så er det bare frem med målebåndet!

3. Tilmeld dig til nyhedsbreve
Til tider kan det være irriterende at modtage et hav af mails fra netshops, man egentlig ikke rigtigt gør brug af - og så er det egentlig bare at afmelde sig. Dog er der også fordele ved at tilmelde sig nyhedsbreve; Man får besked om nyheder (surprise) rabatter, tilbud osv. Jeg har fx. tilmeldt mig flere nyhedsbreve til shops, jeg normalt ikke ville købe fra de seneste par måneder - men jeg ved at de har nogen ting min mor ønsker sig.

4. Rabatkoder
Helt sikkert mit bedste tip - for er det ikke bare en liiiille smule bedre, når man kan få det billigere? Jeg tjekker altid rabatkoder.com og rabatpilot.bt.dk igennem inden jeg bestiller noget, og holder også styr på hvad netshoppen selv reklamerer med.

5. Gem ordrebekræftelsen
Efter et gennemført køb, kommer der gerne en ordrebekræftelse tilsendt til din mail - for en sikkerheds skyld beholder jeg den altid indtil jeg har modtaget tingen, alt er i orden og den rigtige mængde penge er betalt.

Har I nogen gode netshopping-tips?

8 kommentarer:

 1. great tips!!!

  http://modaodaradosti.blogspot.hr/

  SvarSlet
 2. Det er nogle virkelig fede tips du kommer med der! Tak for det :D
  - Super fedt indlæg :)

  Knus
  guldstjernen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Super godt indlæg ;)
  Og ja det er super vigtigt at kende sin størrelse, især når man bestiller hjem fra udlandet.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet