fredag den 4. december 2015

Spice up your phone

1  /  2  /  3  /  4  /  5  /  6  /  7  /  8  /  9  /  10  /  11  /  12  /  13  /  14  /  15

I dag har jeg samlet et hav af fine baggrunde fra Pinterest, til at gøre din mobil lidt ekstra lækker og julet - selv har jeg nummer 13 som baggrund, jeg synes den er så enkel og flot og passer lige til min mobilos, som også er hvid og guld. Jeg skulle egentlig bruge dagen i dag på at rydde op på mit utroligt-overdrevet-rodede værelse, men istedet "kom jeg til" at ligge og surfe rundt efter fine wallpapers på Pinterest - jeg blev selvfølgelig nødt til at dele dem her, da jeg synes det skaber lidt ekstra stemning hver gang man låser sin lille skærm op, og et julet billede møder ens øjne; I'm in love.

Hvordan ser jeres mobil-baggrund ud?

10 kommentarer:

 1. I really love you :) I see you for a long time, I'm impressed!


  Can you follow me? I follow you :)
  If you comment my post, I will comment your five posts! :)
  http://www.sandrakopko.com/2015/11/kimono.html

  SvarSlet
 2. Super god ide - måske jeg bare skal tage jule billede af sønnen, jeg ville nødig undværer ham på min pauseskærm <3
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 3. Tak for tip ;) Hvordan har du egentlig fået coveret ind i en iPhone ? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Blot fundet et billede af en iphone på google og lagt billedet som overlay på redigeringsprogram :) Der kan evt. bruges ipiccy.com eller picmonkey.com - de er begge gratis!

   Slet
 4. Ohhhh, I love them all!!!
  Happy friday doll!
  Kisses, Paola.

  Expressyourself

  My Facebook

  SvarSlet