tirsdag den 1. december 2015

10 ting jeg skal i december

1. Jeg skal selvfølgelig have styr på alle julegaver - jeg har faktisk allerede købt to af dem, en fik jeg allerede ordnet i starten af november, og den anden bestilte jeg hjem i går 2. Jeg skal have fundet den perfekte nytårskjole 3. Jeg skal også lige have besluttet mig for hvilken nytårsfest jeg skal til, the struggle of having et par forskellige vennegrupper. Og en familie. Og en kæreste. Og man gerne vil være sammen med dem alle sammen 4. Jeg skal fejre to af mine søde kusiner's fødselsdage, en der fylder år i morgen og en der fylder den 8. - det ser jeg selvfølgelig meget frem til, da jeg elsker familiefødselsdage, det er altid så hyggeligt 5. Jeg skal have drukket en masse varm kakao, og have købt de der små, søde skumfiduser til at putte i 6. Jeg skal også lige finde en flot og julet neglelak der kan passe til mit sikkert-sorte-ujulede-juleaftens-outfit 7. Jeg skal bage småkager, og jeg skal bage en masse af dem. Vaniljekranse og pebernødder især 8. Jeg skal til en masse hyggelige julefester og -frokoster med mine dejlige veninder 9. Jeg skal gå igennem Københavns gader en aften, mens alle julelys er tændt, og købe brændte mandler eller kandiserede æbler 10. Og i dag skal jeg faktisk noget utroligt spændende; Jeg skal nemlig til optagelses møde på den VUC/AVU jeg gerne vil starte på i starten af januar - så det ser jeg selvfølgelig meget frem til, og går bare og venter på at klokken bliver 15!

Hvad skal I bruge jeres december på?

10 kommentarer:

 1. Jeg overvejer også lave sådan et indlæg, har gjort det for sidste måned, så denne måned skal da ikke undtages, hihi! Men hvor hyggeligt og lyder spændende med optagelses prøven på Vuc :)

  Glædelig 1. December
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert! Håber du har haft en skøn dag <3

   Slet
 2. Årh gode ting smukke :-) Held og lykke med optagelsesmødet <3

  SvarSlet
 3. God liste! Held og lykke med optagelsesmødet, det lyder spændene :-)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Det lyder super hyggeligt:)
  håber du har haft en super dejlig 1 december, og når alle de ting du gerne vil nå :)

  -http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Sikke en masse hyggelige ting du skal :)
  Jeg skal og have købt gaver og vigtigt bare hygge :)

  SvarSlet