torsdag den 5. november 2015

Suede crush

Suede crush
1. her  /  2. her  /  3. her

Jeg er blevet møg forelsket i disse tre kjoler i ruskind. Jeg har ført blogget lidt om den i midten, da jeg snakkede lidt om min 18 års fødselsdag - som efterhånden er ret snart! Der nævnte jeg også at jeg regner med et guld eller sølv tema - og jeg kunne stadig godt tænke mig at hoppe i en fin, nude-farvet kjole. Og gerne i ruskind. Som en af disse tre fra Nelly, de er i hvert fald alle på min ønskeliste lige pt. Ruskind er jo over alt at spotte for tiden, og jeg vil inderligt gerne eje en ruskindsjakke eller en af overstående - men er det egentlig overhovedet en mulighed at vaske tøj i ruskind?? Jeg ved i hvert fald at mine ruskindsstøvler ikke er så glade for vand..

Sidder I også og kæmper med at få fat i noget fra H&M x Balmain's kollektion?
Bloglovin' | Instagram

10 kommentarer:

 1. Hvor er de bare super smukke :D

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg havde selvfølgelig glemt alt om kollektionen fra H&M igår,
  så da jeg prøvede at komme ind kl 12.00 var det umuligt!!!

  Lækre modeller du viser frem her ;)

  // www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, sad også i 3½ time og forsøgte!

   Slet
 3. Nice dresses!!! I like your blog!!!
  Would you like to follow each other? let me know...
  Besos, desde España, Marcela♥

  SvarSlet