torsdag den 26. november 2015

Style steal: Gigi Hadid's Instragram looks

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her

Da hun for nyligt delte et billede på Instagram i overstående look fra Victoria's secret afterparty, vidste jeg at jeg bare måtte involvere det i et get-the-look indlæg her på bloggen - ganske vist er det ret afslørende, men jeg er selv helt vild med den fine bodystocking, og nederdelen er bare så flot og sexet på en pæn måde.

1. her  /  2. her  /  3. her

Dette smukke, røde look er fra Met Gala'en et par måneder tilbage. Hendes kjole er designet af Diane von Furstenburg - den fine sag jeg har fundet frem, er fra For Love & Lemons, og begge sko koster forresten under 500 kroner; perfekte til at spice et look op her i december!

1. her  /  2. her  /  3. her

Her til sidst er jeg vild med dette all-black outfit - noget man aldrig rigtigt kan gå galt i byen med. Super chic, og desuden kan du få hele dette outfit til cirka 850 kroner - selv har jeg lige fået klikket toppen hjem; for kan man egentlig få nok af sorte crop tops?

Hvilket af disse looks synes I bedst om?

18 kommentarer:

 1. Jeg tror den slettede mine andre kommentare? :( Hmm...
  Men jeg synes det er nogle virkelig flotte sæt, og hun kan virkelig bære det!

  God dag til dig :*
  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mærkeligt.. Tak! Du har helt ret :)

   Slet
 2. Super fedt indlæg! Hun er bare så smuk altså :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Fedt indlæg - helt sikkert det sidste :-)
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 4. Er vilde med sættene, især de to sidste :)
  Xx Blue Ducklings
  Http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 5. Du er super god til at finde lignende items - skønt indlæg. :)

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Gigi has such a gorgeous style!!
  I've just discovered your blog and I love your posts x
  Can't wait for the next one !

  www.osiarah.com
  Camy xx

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med det første look, men det er nok ikke noget man lige kommer i til hverdag :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
 8. Jeg kan rigtig godt lide hende i den røde kjole, og ellers det sidste <3

  SvarSlet