mandag den 16. november 2015

Mandags-craving

December nærmer sig, hvilket ikke kun betyder at tage 10 kilo på i brunkager, flæskesteg og konfekt eller at skulle overpynte hele huset med små nisser - der skal da også et par julefrokoster til. Hvert år tager vi altid ned til min mors fætter, hele familien, og spiser alt for meget mad og slush-ice. JA, slush-ice er altså lovligt på denne tid af året, når han har sådan en smart maskine! Jeg ville bestemt ikke have noget imod at bære noget lignende overstående til enten en julefrokost eller selve juleaften. Eller nytårsaften for den sags skyld. I mit hoved kan man aldrig få for mange sorte kjoler, og denne ville bestemt klæde min samling. Du kan finde den på asos her

Har I allerede nogen julefrokoster på programmet?

18 kommentarer:

 1. Den er da perfekt til både julefrokost og nytårsaften :-)
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 2. Skal til julefrokost her i starten af december, men tror ikke at dresscoden er så ''fin''. Dog ville jeg elske at have den kjole på til nytår (:
  Håber at du har en skøn dag Frederikke!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hahaha elsker den måde du starter indlægget på :)
  Jeg skal til julefrokost med jobbet, men er endnu ikke helt klar over hvad jeg skal have på :)

  SvarSlet
 4. Så flot en kjole! Perfekt til julefrokoster efter min mening. Det er helt klart en kjole man kan både dresse op og ned :)

  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 5. Super smuk kjole - glitter er perfekt til julefrokoster og man kan ikke få for lidt af det, hvis du spørger mig! Indtil videre har jeg selv to julefrokoster i kalenderen og muligvis en tredje og jeg har også planer om en sort glitter kjole, blot fra H&M istedet. :)
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder da super lækkert:) i lige måde!

   Slet
 6. Wauw, den er godt nok flot. Den vil jeg også gerne hoppe i til en julefrokost.
  Indtil videre ved jeg at skal til julefrokost med mit arbejde. Ellers plejer jeg engang imellem at holde det med nogle veninder, hvis vi kan finde en dato der passer alle ;o)

  SvarSlet