tirsdag den 3. november 2015

Kaktusfikseret

Jeg er blevet lidt for vild med kaktusser, da jeg har fundet ud af at det er den eneste plante jeg faktisk kan passe på, uden at den dør efter to uger. Min kæreste mener at det måske har taget lidt overhånd, da stortset alle mine overflader er pyntet med disse flotte og vilde skabninger - jeg synes det er en tåbelig udtalelse, og sidder lige nu og planlægger min næste IKEA-tur så jeg kan købe nogen flere, høhø. Jeg synes de er lækre.

Hvad synes I selv om kaktusser?

16 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med kaktusser! :-)

  SvarSlet
 2. Jeg eeelsker bare kaktusser, og kunne som dig godt have dem stående på alle pladser i mit værelse! Og som du siger, er det et ekstra plus, at de er nemme at passe, hæhæ. ;-)

  Jeg har nomineret dig til den engelske “the Liebster Award tag”! Du er blevet nævnt på mit Liebster indlæg her: http://blogbysine.blogspot.dk/2015/11/the-liebster-award.html
  Det er en rigtig god måde at blive synliggjort på her i blogverdenen. Når du har svaret på de stillede spørgsmål, vil jeg rigtig gerne læse dine svar, så giv mig et hint, når du har postet dem. ;-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sine, det sætter jeg pris på!

   Slet
 3. Que bonitos son los cactus. Saludos.

  SvarSlet
 4. Jeg leder stadig efter kaktussen, haha. Synes jeg ser så mange fine på nettet, men kan aldrig selv finde nogen, som tiltaler mig :D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, sådan havde jeg det også i starten - indtil jeg blev en lille addict;)

   Slet
 5. Hvor er de fine, har selv dem med lyserøde potter fra Ikea! :-D Kaktusser er også vildt smukke og farlige ligesom roser, når tornende ikke er skåret af stilken. Plus de skal stort set aldrig vandes! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg vil med dem, sær fordi de ikke skal passes så meget.
  Min mor var så heldig at få en pink kaktus i gave.

  Knus
  Angie Davidsen

  SvarSlet
 7. Er også helt vild med dem, de er super pæne at have til at stå

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet