tirsdag den 24. november 2015

I wanna wear #10

Wanna wear
Det er nok ingen hemmelighed, eller gået nogens næse forbi, at jeg elsker sko - gerne med hæl på, som dog ofte bare ender på min skoreol, som så ikke rigtigt bliver brugt. Får når det så kommer til stykket, går jeg jo egentlig ikke rigtigt i byen i mine stiletter; for så bliver de efterladt i et hjørne af dansegulvet efter 10 minutter, og min fødder er efterladt alt for ømme. Jeg kan vel ikke være den eneste? Sneakers bliver hurtigt lidt for casual, så faktisk går jeg i byen i mine korte, sorte støvler - classy og ikke for kedeligt. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at eje begge af disse lækre støvler fra Billi Bi. Du kan købe Billi Bi hos Magasin, som laver de fineste støvler - lidt til enhver smag; klassiske chelsea boots, eller de lidt mere rå biker boots. Af de overstående er jeg selv ret vild med dem til venstre (find dem her) i læder. Er du dog mere til de støvler til højre, kan du finde dem lige her.

Har I selv nogen støvler fra Billi Bi?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. Det første sæt er lige mig, super lækkert :D <3

  SvarSlet
 2. Skønne outfits! Er vild med læderjakken i outfittet til venstre :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Jeg er også fan af korte sorte støvler når man skal i byen! ;)

  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 4. Begge sæt er dødlækre ;)
  Virkelig fede stylinger.

  // www.bysterup.dk

  SvarSlet
 5. Er også selv vild med Billi Bi. Købte et par sidste år, og har nærmest ikke gået i andet siden (:
  Håber at du har en god dag, Frederikke!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Første sæt er lige mig :-)
  Jeg har ingen Billi Bi sko.
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet