fredag den 20. november 2015

I like my weights heavy and my squats down low

Workout outfit
Kan vi blive enige om at der (næsten) ikke rigtigt eksisterer nogen bedre følelse, end følelsen efter en god gang træning? Og så endda i noget nyt, lækkert træningstøj, hvor man bare føler sig super godt tilpas i? Alt dette lækre overstående gear er fra Intersport og kan findes på deres online shop. Efter jeg er begyndt i Fitness World for godt 4 måneder siden, har jeg formået ikke kun at komme derop 4-5 gange hver uge (hvilket er en stor sejr i mine øjne) men min samling af træningstøj er blevet ret stor. Selv er jeg størst fan af Nike, både i form af deres gode løbesko, men jeg er også vild med mine Nike Pro shorts og tights - men hos Intersport har de også mærker som Adidas, Puma og Hummel, og der er desuden gratis fragt året rundt OG du kan endda gå hen og få det byttet i en af deres fysiske butikker - smart ikke?

Træner I - og hvor ofte?
Bloglovin' | Instagram

8 kommentarer:

 1. Super fedt sæt! :) og fed collage! Har du selv lavet den?
  - Jeg løber 2-3 gange om ugen :)

  Knus
  http://guldstjernen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har brugt polyvore til at lave den :)

   Slet
 2. Mit yndlingsmærke er også Nike. Jeg synes du laver så meget lækkert træningstøj :o)
  Og godt klaret med træningen. Det er SÅ dejligt, når man netop har overstået en god gang træning!

  SvarSlet
 3. Super fed collage og indlæg

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet