søndag den 22. november 2015

How to achieve; Big, blue puppy eyes

Da jeg fik muligheden for at teste disse TopVue kontaklinser fra alensa.dk, takkede jeg hurtigt ja. Jeg er utroligt glad for min naturlige brun-grøn-gullige øjenfarve, men tanken om at kunne skifte den til alverdens farver, fascinerede mig nu alligevel. Jeg var faktisk lidt små-nervøs over at skulle proppe noget ind i øjet på mig selv, men det gik overraskende hurtigt, taget i betragtning af at det var mit første forsøg med kontaktlinser. I starten var det utroligt mærkeligt at have noget i øjet, og mine øjne løb utroligt meget i vand de første 10-15 minutter, men efter det føltes det ganske normalt - og jeg var vildt imponeret; Jeg synes farven dækkede ret godt, og så gjorde de også mine øjne større og totalt puppy-agtige. Er det også din første gang med kontaktlinser, kan du se en video lige her, der forklarer hvordan du sætter dem i og tager dem ud. Udover linser modtog jeg også en linsevæske og etui til linserne - her kan du se hvordan du renser dine linser. Faktisk havde jeg dem også på i byen i fredags, det var bestemt prikken over i'et!
Close-up kan man godt fornemme lidt af min naturlige øjenfarve lige omkring pupillerne, men selv synes jeg det ser utroligt cool ud - og det er ikke rigtigt til at se at det ikke er min "ægte" øjenfarve. På alensa.dk kan du få linser både med og uden styrke, i naturlige farver men også i fx. rød og hvid (hvilket sikkert ville være perfekt til en halloween fest! Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Alensa

Har I prøvet farvede kontaktlinser før?

18 kommentarer:

 1. Har prøvede en enkelt gang. Sidste skoledag i 9.klasse, havde jeg røde kontaktlinse i. Der skulle noget af en tilvænning til dem.
  Blå øjne, kunne være sjovt :)
  Xx Blue Ducklings
  Http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 2. Great lenses :)

  http://dreamland1234.blogspot.si/

  SvarSlet
 3. Hvor ser det flot ud til dig :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hej søde fin blog du har
  jeg har skrevet et indlæg hvor jeg vil give en blogger muligheden for at blive dagens blogger man kan tilmelde sig ind på det her indlæg <3 http://malouchristensen.dk/2015/11/22/vil-du-vaere-dagens-blogger/

  SvarSlet
 5. Det ser super cool ud :-) nu er jeg kontaktlinsebruger på 17 år, så for mig er det hverdag at putte noget i øjet - men jeg har aldrig prøvet linser med farve, det ville nu være sjovt at prøve en dag.
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
 6. Jeg har ret følsomme øjne, så tanken om at have de kontaktlinser i skræmmer mig lidt hehe..
  Men det ser super godt ud til dig!!

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg faktisk også - så tanken var også en smule skræmmende!
   - Mange tak:)

   Slet
 7. Har aldrig prøvet, og hvis det skulle være blev det for at rette mit syn og ikke øjnfarve. Men synes det ser fint ud på dig (:

  - Kit

  SvarSlet
 8. Det ser fint ud til dig, men jeg er ikke sikker på det er noget jeg skal eksperimentere med, har ret sarte øjne i forvejen så tanken om putte noget i dem med vilje er ikke lige mig :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er bestemt også forståeligt ;)

   Slet
 9. Hej det ser super flot ud
  men er din med styrke eller uden styrke og hvor meget styrke vis du har med ?

  SvarSlet