torsdag den 19. november 2015

Drømmekøb #2 + #3 ✔

Jeg var en af de heldige der kom igennem til H&M's online Balmian-kollektion - eller rettere sagt var det min søster, som også klikkede den t-shirt jeg ville have med. Vi sad klar siden kl. 9, og opdaterede siden i over 3 timer før den så endelig gik igennem. Der blev også klikket den samme t-shirt i L hjem + en sort hoodie i S, og de er lige nu til salg på min Trendsales profil, hvor jeg også sælger meget andet - tjek det ud lige her! Et af mine seneste køb er også disse Fila Disruptor II sneaks, som du måske allerede har set hvis du følger mig på Instagram, som jeg har søgt alle sider igennem efter - OG som jeg endelig fandt. Trods meget besvær og at de da også lige blev hapset i tolden, er jeg så glad for at de endelig er her!

Har I gjort nogen drømmekøb for nyligt?

16 kommentarer:

 1. I love the t-shirt! *-*
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 2. De er så fede!

  // www.bysterup.dk

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare super lækre begge dele! :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er du heldig med T-shirten :( Jeg fik desværre ikke fat i den.

  / Liselotte

  SvarSlet
 5. Sikke nogle lækre køb! Og vildt at du skulle side så længe i kø!
  Hav en dejlig weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 6. WOW sikke et fedt køb er så vild med både trøjen og skoene

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet