mandag den 9. november 2015

Black ankle boots

1. her  /  2. her

Det er ikke så længe siden jeg viste hvordan jeg ville style mine nye, lækre ankelstøvler fra H&M. Jeg har ikke behov for nye sko lige foreløbigt, men jeg kan alligevel ikke lade vær med at sukke over disse to fine par fra nelly, begge til under 500 kroner! Selv foretrækker jeg ankelstøvler, men burde muligvis også gå på jagt efter et par varmere, til når det bliver rigtig koldt - for det gør det jo på et eller andet tidspunkt.

Har I fået købt støvler til de kølige måneder?

18 kommentarer:

 1. Jeg synes det første par er super fede :D

  SvarSlet
 2. Åh, jeg er vild med det første par. De er virkelig flotte! :D
  Jeg har ikke fået købt nogle endnu, for jeg synes ikke lige jeg er stødt på de helt rigtige endnu :)

  SvarSlet
 3. De første er simpelthen så fine!! :)

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med det første par. Jeg har desværre bare allerede brugt mit støvle budget eftersom jeg har købt 3 par, ups ;)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
 5. Nej, ikke endnu - men har kigget på nogen fra Billi bi ;-)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare lækre :D
  Elsker sorte støvler - får aldrig nok!!

  HTTP://CAMILLAJULIE.LOOKLAB.DK/

  SvarSlet
 7. Er helt vild med de første
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. De er super fede :D

  // www.bysterup.dk

  SvarSlet