fredag den 6. november 2015

5 ting du kan lave denne weekend #3

1. Ryd ud i din makeup
Makeup, kan som madvarer, hårprodukter og meget andet også blive for gammelt. Mascara klumper og lugter, neglelak tørrer ind og får en mærkelig konsistens osv. osv. Test det hele igennem eller tjek denne guide til hvor længe diverse makeupprodukter kan holde.

2. Kig gamle fotoalbummer igennem
Det er bare så hyggeligt og sjovt at kigge gamle minder og baby-billeder igennem. 

3. Skriv en ønskeliste
Nu er der jo ikke særlig lang tid til jul, og som mig; måske heller ikke så længe til din fødselsdag, og det er altid en god idé at starte i god tid - hvis du også altid går lidt i sort når folk spørger dig. Jeg har en lang ønskeliste liggende på min computer, bare som en note. Med tiden køber jeg selv noget af det, og fjerner det derfor - det er nemt at slette og tilføje, og selv lister jeg dem i ting jeg ønsker mig højest, til dem jeg ønsker mig lidt mindre.

4. Tag på café
Vejret er måske ikke det bedste, men ved mange caféer er der lagt tæpper udenfor, hvis det er koldt, og så er det altså hyggeligt alligevel - ellers kan man jo altid sætte sig indenfor. Tjek min København-caféguide ud lige her

5. Øv dig i at gå i stiletter
Det ser bare ikke godt ud når man er til fest og vakler rundt i alt for høje sko, hvor man egentlig slet ikke kan finde ud af at gå i dem. Start ud i en lidt lavere hæl (som denne) gå efter lidt tid op til en lidt højere (som denne) og inden længe kan du rocke sky-high stiletter (som denne) og være den lækreste på dansegulvet.


Har I nogen planer for weekenden?
Bloglovin' | Instagram

18 kommentarer:

 1. Jeg er faktisk netop i gang med at skrive ønskeseddel - eller virkelig gode ideer!
  God weekend til dig :)
  http://julieguldbrandt.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder fornuftigt!
   Tak, håber også du har haft en skøn weekend:)

   Slet
 2. Fine idéer!
  Skal også i gang med den ønskeliste der ;)

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 3. Også jeg er i gang med at skrive ønskeseddel til julegaver ... og den bliver laaang ;-)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en tur på café med et par gode veninder - men ligger desværre syg i øjeblikket :-(

  Ønsker dig en rigtig god weekend, Frederikke :-)
  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 4. Super fedt indlæg! og rigtig gode ideer :D
  - Du må have en rigtig dejlig weekend :)

  guldstjernen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. super fedt indlæg

  tak for ideererne
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Gode forslag :D Burde selv få ryddet op i make-up, neglelak og den slags :D

  SvarSlet
 7. Super gode forslag, jeg har selv været igang med at finde ønsker til julegaver!

  Forresten søde så har jeg nomineret dig i min ''The blog liebster'' http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/the-liebster-award-l-2015/ håber du har lyst til at kører den videre. god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, det sætter jeg stor pris på <3

   Slet
 8. Nice post!!! Thank you so much for your visit!!!
  I follow you!!!
  Have a wonderful weekend!!!:)))

  Besos, desde España, Marcela♥

  SvarSlet