torsdag den 12. november 2015

3 x filmanmeldelserTHE MARTIAN
I lørdags var jeg inde og se 'The Martian' i biografen med min kæreste - noget vi egentlig har snakket om længe at gøre, men som var sådan en ting der bare aldrig rigtigt skete. Måske mest fordi man lige skal overskue at være plantet fladt i et biografsæde i 2½ time. Plus reklamer. Og trailere. Det er en meget lang film, men uden tvivl også en spændende en, om et hold astronauter på Mars. En uventet storm slår Mark ihjel - tror de andre i hvert fald, og de vender snuden hjemad uden ham. Men det viser sig at han overlevede stormen, så nu gælder det for ham om at overleve på Mars. Helt alene.PARANORMAL ACTIVITY: THE GHOST DIMENSION
Jeg har bestemt ikke været fan af de andre Paranormal Activity film, men følte lidt at jeg blev nødt til også at få denne med. Denne gang dog i 3D - I know, da jeg satte mig i biografsædet følte jeg at jeg havde begået den største fejl i mit liv. Jeg indrømmer gerne at jeg udbrød lidt forskellige lyde ved diverse chok, men jeg vil ikke sige at den var noget specielt - meget de samme chok, meget det samme om og om igen, og så var den lidt for forudsigelig. Kan du lide de andre Paranormal film, skal du helt sikkert også se denne.


KLOVN FOREVER
Allerede dagen inden jeg skulle ind og se denne film, krummede jeg tæer bare ved tanken. Efter 'Klovn the Movie' var jeg kun forberedt på at denne skulle være endnu værre - heldigvis var den ikke det. Den var pinlig, utroligt pinlig, men ikke for meget over grænsen. Den var fyldt med ægte, sjov Klovn-humør, og den kan kun anbefales at blive set. Dog var jeg lidt irriteret over slutningen - we need a follow-up!

Har I nogen film anbefalinger?

18 kommentarer:

 1. Haha, du har da virkelig fået set nogle film, hva? ;)
  Men jeg synes virkelig Klovn var virkelig virkelig god <3

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, og biograf er normalt ikke lige mig ;)

   Slet
 2. Har ikke set de to første men Klovn som er virkelig god, ja! ♥

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 3. Jeg er rigtig vild med The Martian! Jeg har nomineret dig til The Liebster Award, som er en god måde at skabe kommunikation mellem bloggere :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det sætter jeg stor pris på :)

   Slet
 4. Super fede film
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Årh vil virkelig gerne se the martian! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan bestemt anbefales, hvis du kan holde ud at sidde ned så længe ;)

   Slet
 6. Jeg har set Klovn og synes den var ok underholdene ;)

  SvarSlet
 7. Jeg har endnu ikke set nogen af filmene - men har hørt meget godt om Klovn ;-) Tak for nogle gode anmeldelser, får helt lyst til at se en af filmene snarest.

  Ønsker dig en rigtig god weekend, søde Frederikke <3
  Knus www.blogbysine.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Fedt indlæg!
  Jeg har nomineret dig til The liebster award på min blog. Jeg håber og glæder mig til at se dine svar.
  Rigtig god weekend :)
  Knus
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det sætter jeg stor pris på :-)

   Slet
 9. Jeg har set Klovn filmen, og jeg synes virkelig den var sjov! Overvejer at se Paranomal, men er lidt i tvivl netop fordi den er i 3D, hæh ;)

  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet