torsdag den 29. oktober 2015

Torsdags-craving

I en periode blev der hypet meget omkring et stribet sæt, der for mig, mest af alt lignede en pyjamas, men åbenbart en meget populær ting i blogger-verdenen. Jeg var ikke fan. Jeg er derimod stor fan af denne også lidt-pyjamas-lignende sag, som jeg dog tror man kunne style på de fedeste måder, så det ikke kommer til at ligne at man lige er stået op. Desuden er den jo ikke latterligt dyr, så er der egentlig nogen undskyldninger tilbage, for ikke at klikke den hjem??? Du kan finde den lige her

Hvad synes I?

12 kommentarer:

 1. Super fedt outfit.
  Er fulstændig enig, det der pyjmas sæt var heler ikke lige mig
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Er vild med at striberne på lommen går i en anden retning (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det er en lækker detalje;)

   Slet
 3. Den er faktisk ret fin. Jeg er bare generelt ikke god til at gå i skjorter. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler mig bare aldrig tilpas i en skjorte :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg kender det faktisk lidt for godt!

   Slet
 4. Den er bare rigtig pæn ;)

  SvarSlet
 5. Great post dear!!

  I'm following you on GFC :)

  mystylishcorner.blogspot.ba

  SvarSlet