tirsdag den 27. oktober 2015

Personal wallsticker from foliepartner.dk

Jeg elsker at indrette og rykke rundt på mit værelse - og jeg elsker alt der pynter, alt nips og der kan helst ikke komme for meget! Jeg har længe gerne villet have et eller andet over min seng, da en stor, hvid væg bare er en anelse kedelig, men frygten for at få en stor og tung billederamme eller en hylde med kaktusser ned i hovedet imens jeg sover, har holdt mig lidt fra den idé. Da jeg dog så fik muligheden af at lave min helt personlige wallsticker fra foliepartner, takkede jeg bestemt ikke nej - og fik straks lavet et med mit yndlings citat på, super motiverende at kigge på når man står op om morgenen eller har en af de dårlige dage! Desuden kom det allerede dagen efter det var bestilt! Hvis du også vil designe din helt egen wallsticker, kan det gøres lige her - og du kan bruge rabatkoden "frederikkes" og få hele 25% rabat på din ordre, denne kode gælder helt til den 16. november. Helt sikkert også en god mulighed for at få lavet en personlig gave til en du holder af til jul, eller hvis der er en fødselsdag der nærmer sig! Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Foliepartner

Har I selv nogen wallstickers hængende på jeres vægge?

10 kommentarer: