fredag den 9. oktober 2015

Packing for...

Packing for..
Find lignende bikini her, her og her

I går var jeg til "gammel elev dag" på min gamle folkeskole, med en flok af mine søde veninder - det var super sjovt at se nogen af de gamle hoveder igen, men også lidt mærkeligt når man ikke har været på den skole i 7 år. Nu skal det dog gælde noget helt andet - for i aften flyver jeg til Alicante i Spanien med min familie og min kæreste! Den danske sommer har i år ikke været så imponerende, og jeg valgte at blive hjemme fra den Spanien-tur der var placeret i sommerferien (jeg kan ikke klare når det kommer op på de 35-40 graders varme, så jeg bliver gerne hjemme om sommeren) - så da min mor tilbød mig endnu en ferie nu når hun har fri, så takkede jeg bestemt ikke nej. Som sagt flyver vi i aften og kommer hjem på næste fredag - jeg tager min computer med, men jeg kan ikke garantere at bloggen bliver opdateret ofte; dog vil min Instagram garanteret blive opdateret en masse! Jeg glæder mig utroligt meget til lidt varme, lækre drinks, smukke strande og god mad - og selvfølgelig masser af hygge med mine nærmeste. Det er første gang jeg skal rejse med min kæreste, så det bliver også spændende - men det ser jeg selvfølgelig også meget frem til.

Hvad skal I lave i jeres efterårsferie?
Bloglovin' | Instagram

22 kommentarer:

 1. Åh, heldige dig! Glæder mig til at se billeder derfra. ;)
  God ferie! <3

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 2. Uhhh heldige dig! Håber du får en rigtig god tur :)
  - Jeg skal selv intet i efterårsferien ._.

  guldstjernen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Uhh må jeg komme med i kufferten? :P
  Jeg skal i sommerhus til Skagen med min familie og til ECCO Walkathon :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah, du kan da prøve at klemme dig derned;)
   - Lyder desuden skønt!

   Slet
 4. Årrh det lyder vel nok lækkert, Frederikke! Jeg ønsker dig en rigtig skøn tur, og håber at I for det super sjovt. :-) - Glæder mig til at se billeder. <3
  Selv har jeg ikke så mange planer for ferien, skal dog en tur til Odense og sikkert også hygge med veninderne!

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Sine!
   - Lyder nu også dejligt <3

   Slet
 5. Ej, det lyder super lækkert! Jeg skal selv til Amsterdam her i ferien, men uheldigvis ikke med samme klima. Jeg håber du får en super tur :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
 6. Lyder som en super dejlig tur, og Alicante er en fantastisk by! Jeg lover dig for, at det er fantastisk at have sin kæreste med første gang! :)
  - Jeg skal selv til Berlin med min kæreste, så det bliver super hygge.
  http://julieguldbrandt.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, her er så skønt!
   - Lyder også super hyggeligt:)

   Slet
 7. Håber at du får en dejlig ferie <3
  Lige nu er der en giveaway i gang på min blog: http://karinaagerholm.dk/2015/10/caseapp-konkurrence/

  SvarSlet
 8. Håber i får en fantastisk tur, med masser af solskin og hygge! ;)

  Knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet