mandag den 26. oktober 2015

MTV EMA 2015 | Best & Worst dressed

Hmm, jeg fornemmer et low-cut tema going on here. Vicky Pattison, min favorit Geordie, havde uden tvivl mit yndlings look på den røde løber - alt spiller bare her. Ellie Goulding var bestemt også en af mine favoritter, med en lang og elegant sort sag, med en dyb udskæring. Derimod synes jeg desværre at hendes performance (som ellers var super flot, som hun stod der i sin diamant) var aftenens dårligste. Shay Mitchell er jeg sikker på kan bære hvad som helst, og stadig være skide lækker. Jeg synes dette var super Kim Kardashian-ish, og så var det da fedt med noget andet end en sort kjole. Ruby Rose, som var en af aftenens værter, troppede op i dette stilede sæt - jeg var dog ikke fan af resten af hendes looks den aften, blandt andet en stor lilla balkjole og en kjole med spaghetti på. I didn't get that.
Charlie XCX ligner mest af alt en astronaut i et par høje hæle - måske bare en forberedelse til Halloween? Jess Glynne er nu ikke helt gal på den, jeg synes bare ikke så meget om den farve. En mere postkasserød eller sort farve havde gjort godt. Den skotske sanger Tallia Storm. Hvor skal jeg overhovedet starte? Hendes hår ligner toppen af en ananas, "kjolen" er lidt for Fifty Shades til mig, og jeg vil slet ikke begynde at snakke om den jakke - og så er hun blot 16 år, wth how. Duoen Nervo (som jeg ikke ved hvem er) posede i et matchende sci-fi look. Måske de skal til samme fest som Charlie XCX? Dette fungerer ikke for mig!

I går aftes var der EMA i Milano, og jeg skulle selvfølgelig se med! Udover disse var jeg også vild med både Tori Kelly (som også lavede en super fed performance), Bianca Balti og Hailey Baldwin. Fulgte I også med i EMA?

12 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Wauw den første kjole er smuk!

  SvarSlet
 3. Er vild med Shay Mitchell´s outfit! Ville også melde mig enig i det er lidt Kim K-ish :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med Vicky Pattisons kjole, den er virkelig smuk!! :D

  SvarSlet
 5. Ser aldrig selve awardshowsne, men ser altid alle fashion reviews jeg kan komme i nærheden af bagefter -super godt indlæg (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet