lørdag den 17. oktober 2015

Vores ferie gennem min Instagram

1. Jeg udnyttede naturligvis at der var (meget ringe) internet ombord på Norwegian-flyet i går, og måtte lige slutte min Spanien tur af med et på-vej-hjem-til-syv-graders-danmark 2. Der var for real de bedste vandmeloner dernede - søde, friske, saftige, uden kerner og så er alt frugt altså bare skide billigt i forhold til Danmark 3. Min morfars fine lille øse skulle selvfølgelig også vises frem, han var meget glad for sin nye bil - og vi fik da også alle en lille tur i den
4. Min mormor og morfar har de sødeste små palmer ved deres pool, og som det plante-elskende-menneske jeg er, kunne jeg ikke lade vær med at tage et billede - min kæreste syntes jeg var åndssvag, da jeg lagde mig på jorden for at få den perfekte vinkel (mænd!) 5. Et hurtigt selfie inden Frederik og jeg skulle ud og spise 8 retters gourmet på La Vuelta med min familie - er I på disse kanter, bliver I nødt til at prøve den! 6. Fine og lækre drinks på stranden, hvorefter vi gik en lang tur i vandkanten
7. Min kæreste skulle selvfølgelig også flotte sig lidt i min morfars bimmer 8. Jeg spiste mange (læs: mange) af disse twister-lignende is - jeg følte mig som et glad lille barn igen, og de smager jo sindssygt godt, selvom de altid smelter udover hånden på en 9. Meget af tiden blev selvfølgelig brugt ved poolen, da det bare skulle handle om at slappe af og nyde livet - og jeg er altså jævnt stolt af at have en flot tan midt i oktober!

Denne ferie har uden tvivl været en af de bedste ferier længe - det var super rart at have min kæreste med, og selvom vi ikke har været ude og opleve så meget af Alicante, så har det bare været super rart med en uge hvor man kunne stresse helt af. Jeg har slet ikke fået brugt nogen penge på ferien, hvilket måske er meget godt, da min konto er på et lavpunkt og jeg meget gerne vil have mine fingre i nogen af H&M x Balmain tingene når de udkommer i næste måned!

Hvad har I brugt jeres efterårsferie på?

10 kommentarer:

 1. Super flotte billeder - ser ud til at have været en rigtig misundelsesværdig tur :)
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 2. Super fede billeder
  Knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Så fine billeder - som jeg allerede har set, da jeg følger dig på instagram, men det er egentlig rart at få en lille beskrivelse til dem.
  Jeg har ikke selv har efterårsferie, men mine forældre var lige et smut forbi London, for at besøge mig, så har alligevel haft en skøn uge.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg takker:) Det lyder også dejligt!

   Slet
 4. Kan sagtens relatere til det med palmerne. Bor i Hong Kong i øjeblikket, hvor der er palmer overalt, og alligevel kan jeg ikke lade være med at tage billede når jeg ser en ny :P
  http://cammi.dk

  SvarSlet