søndag den 4. oktober 2015

Customized cover | Caseapp

Førhen har jeg bare haft en kedeligt, gennemsigtigt cover omkring min iPhone, mest bare for beskyttelsens skyld - men da jeg for nyligt fik muligheden for at lave mit helt eget iphonecover hos Caseapp, fandt jeg straks min indre designer frem, og fik kreeret en masse fine covers - det endte dog med at være dette jeg fik bestilt hjem, og jeg er sååå glad for det! På caseapp.dk kan du designe covers og skins til både din telefon og computer - du kan lave fine collager med dine egne billeder, eller hente en masse fin inspiration på både hjemmesiden og på deres Instagram: @caseapp - desuden har jeg også fået lavet en rabatkode til jer, hvis I også er interesserede i at lave jeres eget cover eller skin, I skal blot indtaste "FREDERIKKES20" inden I betaler, og så er der 20% rabat på jeres ordre - fedt ikke?! Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Caseapp.

Hvis I har cover på jeres telefon, hvordan ser det så ud?

18 kommentarer:

 1. I've worked with them already and their cases are amazing!
  THE PINK ELEPHANT SHOE | FACEBOOK |

  SvarSlet
 2. Super fedt cover du har fået lavet! :-)

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 3. Super fedt cover og billede
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Si que quedan muy bien las fundas, son originales.

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint! :D Jeg har et hvidt cover med blomster på ;)

  SvarSlet
 6. Pt. har jeg også bare et kedeligt gennemsigtigt cover på min iPhone, så det kunne da godt være at det skulle overvejes. Dit cover er i hvert fald blevet super fedt!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet