torsdag den 1. oktober 2015

Coats for fall

Coats for fall
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her  /  9. her

Det er blevet den første oktober og vejret har været utroligt svingende på det sidste. Enten blæser det og styrter ned, ellers står solen højt på den skyfri himmel. På et tidspunkt bliver det dog voldsomt koldt, og jeg har allerede købt en lækker jakke fra Boohoo, som er i utrolig god kvalitet til trods for den billige pris, så jeg er (så klar som man nu kan være) til kulden. Jeg er vild med trenden om lange frakker,  fint og stilet. I morgen er det min kærestes fødselsdag, så weekenden skal jeg bruge sammen med ham - vi skal ud og spise i morgen, har snakket lidt om at tage ind og se den nye Klovn på lørdag og så skal vi spise brunch med hans søde familie søndag morgen. Lige nu har jeg dog den vildeste migræne, så jeg har dopet mig med lidt smertestillende og tænker at jeg prøver at tage en lille lur om lidt.

Har I en favorit?
Bloglovin' | Instagram

18 kommentarer:

 1. My favs are: n. 4, 6 and 8! They're stunning! *-*
  Great selection dear! ^-^
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 2. Er vild med nr. 3 <3

  God bedring med migrænen!

  SvarSlet
 3. Jeg synes at de alle er super fine.
  Og stort tillykke med kæresten :)

  SvarSlet
 4. Uha, der er mange fine :) Er vild med nr. 9

  / Liselotte

  SvarSlet
 5. Sikke en masse lækre jakker :)
  Jeg kan simpelthen ikke få nok af jakker :D

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på HELT samme måde;)

   Slet
 6. wow elsker den første den er vildt pæn.

  hvordan har du lavet din menu linje?
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jeg også!
   - Alt er lavet under "Layout" hvor jeg har tilføjet "Sider" og så justeret osv. i "Skabelon", du skal være velkommen til at skrive til min mail, hvis du vil have en mere detaljeret forklaring :-)

   Slet
 7. Jeg er helt vild med nr. 6, men generelt er de alle viiildt flotte, og man kan jo sagtens eje allesammen, for man kan ikke få for mange jakker ;)

  / Sara - http://homesara.bloggersdelight.dk

  SvarSlet