tirsdag den 13. oktober 2015

A quick update

Find min bikini her

Vores udsigt er ikke helt ringe, sorry not sorry ;) Her til morgen har der været lidt småkoldt og en anelse regn - så jeg udnytter chancen for endelig at skrive lidt herinde igen! I går blev brugt på stranden, med den lækreste Pinã colada (og kæreste) samt vi har været ude og køre GoKart et lille lokalt sted. Vi har været i storcenteret Habaneras i Torrevieja, dog blev der ikke købt andet end is og æbletærte. Jeg regner med at resten af dagene bare vil stå på pool-hygge og masser af god mad (og lidt for meget vin) Temperaturen var oppe og toppe de 30 grader i weekenden, og der bliver stadig forudset 23-26 grader de kommende dage vi har tilbage, på min lille smartphone-vejrapp *blær blær* Jeg vil nok smutte ud og spise noget morgenmad på terrassen, prøve at vække min kæreste og så hoppe i boblebad (undskyld, jeg stopper nu)

Hvad skal I bruge resten af ugen på?

12 kommentarer:

 1. El clima en España es muy bueno, espero que disfruten de su estancia por Torrevieja.

  SvarSlet
 2. Jeg er selv ikke misundlig da.. :)
  Lyder til at du nyder ferien ;)
  http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Det er et af de indlæg, jeg ikke gad at læse haha! Ej, hvor dejligt for jer, og som i nyder det, og hinandens selskab! Gid det var mig, som skulle rejse til et varmt land snart, men må drømme videre!

  Knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg undskylder haha;) Det gør vi!

   Slet
 4. Hvor lyder det bare fantastisk - dog ikke så fedt at læse, når man hverken har sol eller ferie herhjemme ;-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det bare lækkert! Gid det var mig! :-)

  SvarSlet